Prizorišče Kavenija

od peter

“Za vse, ki želijo svoj čas preživeti v prijetnem ambientu, si privoščiti odlično kavo, se posladkati z domačimi sladicami, se razvajati z lokalno hrano ali pa si preprosto vzeti trenutek zase.”

Štirje glasbeni akustični večeri na mariborskem Taboru, s kantavtoricami in kantavtorji, za še lepše kavenijske trenutke –  solo, v duetu ali večji družbi.
Od 5. do 8. septembra 2021, vsak večer ob 20. uri.

www.kavenija.si

BREZ VSTOPNINE ZA VSE DOGODKE.

Skuštrane in bradati

 

TAJANA STRES & DANIJEL GORIČAN

Mariborska ukulele ambasadorka in ukulelist. Preizkušena v preigravanju nenavadnega inštrumenta, s katerim vas toplo popeljeta v mariborsko jesen, s priredbami in avtorskimi pesmimi.

5. september 2021 ob 20. uri
Kavenija, Maribor

Skuštrane in bradati
Skuštrane in bradati
Skuštrane in bradati

TADEJ VESENJAK

Prleški kantavtor, ki poslušalcem v lokalno obarvani govorici na duhovit, pronicljiv, družbeno kritičen in presunljiv način nastavlja ogledalo že dolga leta kantavtorske kariere. Avtorski folk in blues s pridihom rocka.

6. september 2021 ob 20. uri
Kavenija, Maribor

Skuštrane in bradati

MATIC AČKO

Državni prvak v slam poeziji, ustvarjalni multitalent, poklicno oblikovalec, ki pravi, da ga je umetnost privlačila od nekdaj. Različna področja in panoge umetnosti, preplet teh panog in nove mikro zvrsti ter drobci invencije, ki nastajajo znotraj teh prepletov.
Ob njegovih umetniških nastopih jočemo, se smejimo, zapojemo in ga nedvomno – začutimo.
7. september 2021 ob 20. uri
Kavenija, Maribor
Skuštrane in bradati
Skuštrane in bradati
Skuštrane in bradati

VESNA PINTERIČ & ALIEN

Akustični duet, ki se je spoznal preko glasbenih poti KUD Coda, in se udeležuje glasbenih prireditev ter lokalnih glasbenih dogodkov. Rock, blues, devetdeseta in pop.

Fantastičen zaključek letošnjega festivala in – do snidenja naslednje leto!

8. september 2021 ob 20. uri
Kavenija, Maribor
Skuštrane in bradati 2021
Pridržujemo si pravico do spremembe ali odpovedi programa zaradi višje sile.
Dogodki bodo izpeljani v skladu z vsemi ukrepi in priporočili glede preprečevanja širjenja virusa COVID-19. Obiskovalce vljudno prosimo za upoštevanje ukrepov in priporočil. Vstop na prizorišča je dovoljen samo osebam s potrdilom o cepljenju, prebolelosti ali negativnem testu na covid-19, ki ni starejši od 48 ur (pogoj PCT).
Skuštrane in bradati 2021